DAGEN
UUR
MIN
SEC

Nationaal Park Gravel – genieten in het Limburgs gravelparadijs

Op zaterdag 24 september gravelen we door het oogverblindend mooie Nationaal Park Hoge Kempen, tot op heden het énige Nationaal Park van ons land. Dit zeer uitgestrekt, uniek natuurgebied heeft alles in huis voor een magnifieke graveltocht temidden van heel veel groen en natuur!

Ten opzichte van de vorige editie ondergaan de parcours heel wat wijzigingen. Zo laten we de stukken langs de Maas links liggen en trekken we met de routes meer naar het Westen. Nieuw zijn onder meer een extra lus in de buurt van Zutendaal, de passage langs de schitterende terrils van Waterschei en de zanderige Duinengordel rond Oudsbergen. De iconische terril van Maasmechelen met het mooiste uitzicht van Vlaanderen wordt uiteraard ook weer opgenomen in de verschillende parcours!

Kies uit een route van 60 km, 95 km of 125 km, schrijf je in en leef je uit in deze megagrote gravelspeeltuin. Dé ideale gelegenheid om de gravelzomer af te sluiten en op zoek te gaan naar het ‘Indian Summer’-gevoel!

europarcs-logo

Ben je op zoek naar een verblijf tijdens Nationaal Park Gravel, dan is EuroParcs Hoge Kempen in Zutendaal de ideale locatie. 

Dit vakantiepark ligt op slechts 7 km van de start van Nationaal Park Gravel. Geniet met het gezin of met vrienden van de mooie omgeving en de faciliteiten van het park zoals het restaurant, het zwembad en de speeltuinen. 

Overnachten kan in een luxe glampingtent of een gezellige cottage. 

Bij EuroParcs Hoge Kempen kom je tot rust in het prachtige Limburg. Het perfecte verblijf voor een fietsweekend tijdens Nationaal Park Gravel!  

Yuzzu

Yuzzu is de Belgische marktleider in directe verzekeringen en maakt deel uit van de AXA-groep.

De verzekeraar heeft niet enkel een uitgebreide fietsverzekering, maar ook een auto-, bestelwagen-, motor-, woning- en familiale verzekering. Zo verzekert Yuzzu het dagelijks leven van meer dan 150.000 klanten in België. De verschillende verzekeringen kan je trouwens gemakkelijk online berekenen en afsluiten, of met behulp van de enthousiaste medewerkers die telefonisch en in de shops beschikbaar staan. Bij Yuzzu ben je dus verrassend vlot verzekerd!

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor een moment met je gezin, met je sportteam, voor een teambuilding of met je vrienden?

Of je nu met 2 of met 50 personen bent, Ardennes-étape biedt je het beste van de Belgische Ardennen aan. Meer dan 2.000 vakantiehuizen voor alle smaken en budgetten. Van een tiny house tot luxe villa met een wellnessruimte, Ardennes-étape beschikt over het vakantiehuis dat bij jou past.

Met de code AE-YGS2022 geniet je van 30 euro korting op elk van je fietsverblijven in 2022 met Ardennes-étape.

Ga naar ardennes-etape.be en kies jouw verblijf.

Wil je een persoonlijke aanbod ontvangen? Neem contact met ons op.

WCUP SPORTS NUTRITION

WCUP Sports Nutrition is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de fysieke inspanning. WCUP ontwikkelt producten die een verschil maken en die voldoen aan de basisbehoefte van de sporter met als ultieme doel de sportprestatie te verbeteren. Alle producten zijn PH-neutraal, puur Belgisch en getest door atleten. Bezoek www.wcup.eu voor meer info over het assortiment alsook een lijst van de WCUP verdelers.

Speciaal voor de Yuzzu Gravel Series biedt Wcup een voordeelpakket aan voor €50 in plaats van €71,85 met gratis levering aan huis! Bestel je voordeelpakket via https://wcup.eu/winkel/yuzzu-pakket/!

NATIONAAL PARK GRAVEL PARTNERS

Title partner

Institutional Partners

Main partners

Official Suppliers

Media Partners