DAGEN
UUR
MIN
SEC

Nationaal Park Gravel – een uniek Limburgs gravelparadijs

Welkom in het adembenemende Nationaal Park Hoge Kempen, tot voor kort het énige Nationaal Park van ons land, waar avontuur en natuur samenkomen in een epische graveltocht! Op zaterdag 7 oktober ontdek je de ongerepte schoonheid van dit prachtige natuurgebied terwijl je over uitdagende paden en kronkelende wegen fietst. Met een mix van ruige terreinen, weelderige bossen, grote waterplassen en prachtige landschappen biedt deze graveltocht een onvergetelijke ervaring voor gravelliefhebbers van alle niveaus.

Een bijzonder kenmerk van het park zijn de terrils, de imposante kunstmatige heuvels die zijn ontstaan door steenkoolmijnen uit het verleden. Deze majestueuze terrils bieden prachtige uitzichten over het park en vormen een uniek contrast met de omringende natuur. Tijdens je graveltocht doorheen het Nationaal Park kom je er een heel aantal tegen. De iconische terril van Maasmechelen, met het mooiste uitzicht van Vlaanderen, is hier het beste voorbeeld van. 

Kies uit een route van 55 km, 95 km of 125 km, en laat je betoveren door de ongerepte wildernis van het Nationaal Park Hoge Kempen tijdens deze magnifieke tocht. Een unieke graveluitdaging voor avonturiers en natuurliefhebbers. Schrijf je in, pak je gravelfiets erbij en laat het avontuur beginnen!

Yuzzu

Yuzzu is de Belgische marktleider in directe verzekeringen en maakt deel uit van de AXA-groep.

De verzekeraar heeft niet enkel een uitgebreide fietsverzekering, maar ook een auto-, bestelwagen-, motor-, woning- en familiale verzekering. Zo verzekert Yuzzu het dagelijks leven van meer dan 150.000 klanten in België. De verschillende verzekeringen kan je trouwens gemakkelijk online berekenen en afsluiten, of met behulp van de enthousiaste medewerkers die telefonisch en in de shops beschikbaar staan. Bij Yuzzu ben je dus verrassend vlot verzekerd!

Yuzzu beloont onze trouwe deelnemers met een uniek gravelshirt !

Ben jij een trouwe fan van de Yuzzu Gravel Series en volg jij ons elk jaar naar de mooiste gebieden in ons land om te gravelen?

Wie deelneemt aan minstens 3 tochten van de Yuzzu Gravel Series ontvangt dankzij Yuzzu een uniek en prachtig gravelshirt van Bioracer. Één boodschap dus: inschrijven maar!

WCUP SPORTS NUTRITION

WCUP Sports Nutrition is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de fysieke inspanning. WCUP ontwikkelt producten die een verschil maken en die voldoen aan de basisbehoefte van de sporter met als ultieme doel de sportprestatie te verbeteren. Alle producten zijn PH-neutraal, puur Belgisch en getest door atleten. Bezoek www.wcup.eu voor meer info over het assortiment alsook een lijst van de WCUP verdelers.

Speciaal voor de Yuzzu Gravel Series biedt Wcup een voordeelpakket aan voor €50 in plaats van €71,85 met gratis levering aan huis! Bestel je voordeelpakket via https://wcup.eu/winkel/yuzzu-pakket/!

NATIONAAL PARK GRAVEL PARTNERS

Title partner

Institutional Partners

Main partners

Official Suppliers

Media Partners