Parcours

parcours

Bekijk hier de parcoursplannen van Nationaal Park Gravel.

Er is keuze uit 3 afstanden:

  • 60 km (320 hoogtemeters)
  • 95km (570 hoogtemeters)
  • 125 km (710 hoogtemeters)

Er zijn 3 bevoorradingen + 1 stop met koffie en vlaai bij EuroParcs*! (enkel voor de 95 km en de 125 km)

Bevoorrading 1

Na 28 km (alle afstanden)

Bevoorrading 2*

Na 41 km (95 en 125 km)

Bevoorrading 3

Na 52 km (95 en 125 km)

Bevoorrading 4

Na 81 km (125 km)

De verschillende parcours van Nationaal Park Gravel zijn uitgetest en goedgekeurd door Bram Tankink, ex-profwielrenner en gravelliefhebber pur sang! Bram woont in het Maasland en kent het Nationaal Park Hoge Kempen als zijn broekzak. Op zijn favoriete trainingsterrein heeft hij voor ons 3 absolute pareltjes van routes uitgetekend. De gpx-file van jouw rit wordt enkele dagen voor het event via mail bezorgd.

De parcoursplannen worden hier gepubliceerd van zodra ze beschikbaar zijn. De gpx-file van jouw rit wordt enkele dagen voor het event via mail bezorgd.

Er is keuze uit 3 afstanden: *

  • 55 km (370 hoogtemeters)
  • 95 km (590 hoogtemeters)
  • 125 km (760 hoogtemeters)

*onder voorbehoud van lichte wijzigingen van maximaal 5 km per afstand

* bron: Komoot

De parcours zijn zodanig uitgestippeld zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Technische passages laten we achterwege. De onverharde stroken bestaan voornamelijk uit grind (gravel), zand, steentjes, kasseien of een combinatie van voorgaande. Hier en daar zit er een single track in vervat om de mooiste stroken met elkaar te verbinden. De stroken worden bij regenweer geen modderstroken maar blijven vlot berijdbaar.

Proudly presented by Komoot

Komoot

Route planner Komoot (www.komoot.nl) is de officiële route partner van de Yuzzu Gravel Series. Samen met Komoot bieden we alle deelnemers een gratis regiopakket (t.w.v. € 8.99) aan waarmee je de routes van Nationaal Park Gravel kan downloaden of kan synchroniseren naar je gps-toestel. Deelnemers ontvangen hun individuele code voor dit regiopakket een aantal dagen voor het event per email. Op de routepagina’s kan je alle highlights, het hoogteprofiel en de hoeveelheid off-road kilometers raadplegen. Bovendien zie je heel gemakkelijk in een oogopslag waar de offroad wegen zich bevinden. Handig!

Parcours 50 km

Parcours 90 km

Parcours 130 km